- Mâncând pe termen lung
alimente preparate în cuptorul cu microunde, vom suferi deteriorări
neurologice permanente (scurt-circuite ale impulsurilor electrice,
depolarizarea și demagnetizarea țesuturilor nervoase);
- Organismul uman nu poate metaboliza produsele necunoscute, rezultate în urma supunerii alimentelor la microunde;
- Producerea de hormoni este oprită sau modificată, atât la bărbați cât și la femei;
- Efectele produselor secundare
rezultate în urma folosirii cuptoarelor cu microunde sunt reziduale (pe
termen lung, permanente) pentru corpul uman;
- Mineralele, vitaminele și
alți nutrienți din alimentele preparate în cuptoarele cu microunde
sunt distruse sau alterate, astfel încât, corpul uman nu poate beneficia
de ele, ori absoarbe nutrienți alterați, care-i fac rău în loc de bine;
- Mineralele din legume sunt
transformate în radicali liberi, cauzatori clari de cancer, atunci când
legumele sunt preparate la cuptorul cu microunde;
- Alimentele preparate la
cuptorul cu microunde provoacă tumori intestinale și stomacale. Acest
lucru poate explica creșterea îngrijorătoare a cancerului de colon în
SUA, unde 90% din populație folosește un astfel de aparat;
- Consumul prelungit de
alimente supuse radiațiilor cuptoarelor cu microunde duce la înmulțirea
celulelor canceroase în sângele uman;
- Consumul continuu de alimente
preparate la microunde determină deficiențe imunitare grave în ceea ce
privește glandele limfatice și alterarea sângelui;
- Hrănirea cu astfel de
alimente provoacă pierderea memoriei și a concentrării, instabilitate
emoțională și chiar scăderea inteligenței;
- Scurgerile necontrolate de radiații pot provoca leucemie și cataractă;
- Radiațiile se pot scurge prin pereți;
Amintiți-vă: Dacă udați o sămânță cu apă care a stat 2 minute în cuptorul cu microunde, ea nu va mai încolți!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu